NDN Support

 

  Over mij

  Mijn naam is Theo van Rossum en ik woon in Nederland.

  Ik heb altijd een grondige interesse gehad in   mensenrechten, natuur religies en inheemse volken. Mijn   ideeën voor de website begonnen vorm te krijgen toen ik   me realiseerde hoe weinig mensen weten over Indianen   en hoe weinig van wat ik over ze gehoord had waar   bleek te zijn, maar bovenal vanwege het fiet dat hun   problemen maar weinig bekend zijn en systematisch   onder het tapijt worden geveegd.

  Omdat ik mij in het algemeen ontevreden voelde met het   gebrek aan vooruitgang van betekenis die de   Nederlandse hulporganisaties die Indianen beweren te   helpen maken en de geschillen tussen hen onderling,   heb ik besloten tot een nieuwe benadering van het

  probleem en mezelf laten adviseren door Indianen die zelf veel ervaring hebben met activisme   en tevens grondig onderzoek hebben gedaan. Want er is namelijk één ding dat we altijd   goed moeten begrijpen en dat is dat wanneer wij Indianen willen helpen, wij de hulp van de   Indianen zelf daarbij nodig zullen hebben, aangezien zij beter dan wij weten wat er allemaal   speelt en er al teveel mensen op eigen houtje hebben willen helpen terwijl het niet de hulp   was die echt gewenst bleek te zijn.

 

  Meer kunt u hier over lezen in Het Doel van deze website.

 

  DISCLAIMER: Wat ik niet en ook nooit zal propageren is het begruik van cannabis, van militante   acties, alle vormen van kerstening, zweethutten, vision quests voor niet-Indianen en new agers   aangezien deze website daar totaal niet de plek is voor dit soort van informatie noch zal ik ooit   meewerken aan dit soort van commerciele en spirituele uitbuiting.

 

 

Deze pagina in andere talen

 
 
             
 
     English               Deutsch             Français               Español             Português             Italiano